Mydlarnia 4 Szpaki Super Blend – Masło Shea + Kakao + Kokos 150ml

£7.99

Masło shea Masło kakaowe Olej kokosowy. Metalowa puszka.

Brak w magazynie

Dołącz do listy oczekujących. Powiadomimy Cię, kiedy produkt będzie dostępny. Zostaw nam swój adres e-mail.

Opis

Mydlarnia 4 Szpaki Super Blend to kompozycja, w skład której wchodzą: nierafinowane masło Shea, nierafinowane masło kakaowe i nierafinowany olej kokosowy. Tylko tyle i aż tyle – proste, a jednocześnie naładowane dobrem połączenie najwspanialszych, dobroczynnych olejów roślinnych.

Jesteśmy pewni, że po użyciu tego produktu Twoja skóra będzie Ci niezmiernie wdzięczna. Wyrazi to cudowną miękkością, gładkością, witalnością i zdrowym kolorytem. Ten kosmetyk doskonale uosabia filozofię Czterech Szpaków: mniej znaczy więcej.

Mydlarnia 4 Szpaki Super Blend możesz spokojnie stosować na skórę całego ciała. Zapewni jej głębokie natłuszczenie, odżywienie i uelastycznienie. Ochroni ją także przed niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi i przenikaniem toksyn do organizmu.

Wśród licznych zalet tego kosmetyku z pewnością należy wymienić działanie antywirusowe, bakteriobójcze, przeciwgrzybicze, a także spowalnianie procesów starzenia skóry i ochronę przed nie bez powodu cieszącymi się złą sławą wolnymi rodnikami. To wszystko dzięki dużej zawartości przeciwutleniaczy.

Rozgrzej niewielką ilość masła w dłoniach, nanieś na skórę i kolistymi ruchami wmasuj do uzyskania pełnego wchłonięcia.

Kosmetyk bez konserwantów.
Masło 4 szpaki to kosmetyk wegański – produkt stworzony bez użycia surowców pochodzenia zwierzęcego.

Więcej produktów od firmy Mydlarnia 4 szpaki znadzjdziesz tu.

Polska firma Mydlarnia Cztery Szpaki.

Masło Shea – działa odżywczo, ochronnie i przyspiesza gojenie drobnych ran.

Masło kakaowe – zapobiega przenikaniu toksyn z otoczenia, regeneruje i chroni przed oddziaływaniem wolnych rodników.

Nierafinowany zimnotłoczony olej kokosowy – działa antybakteryjnie, antywirusowo i przeciwgrzybiczo.

Butyrospermum parkii, theobroma cacao (cocoa) seed butter, cocos nucifera (coconut) oil.

Wybrane specjalnie dla Ciebie